+36704765009 [email protected]

Szolgáltatások

Mi megépítjük az alkalmazást amit elképzelt, a tervezéstől, a fejlesztésen keresztül a tárhely szolgáltatásig mindent a kezünkben tartunk, hogy önnek ne legyen gondja ezekre.

Arculat Tervezés

Egy új vállalkozás indulásánál sorsdöntő lehet az arculat. Kreatív dizájnereink / grafikusaink segítenek kitalálni / megtervezni a weboldala vagy vállalkozása megjelenését, arculatát. 

Mobil Alkalmazás Fejlesztés

IOS és Android alkalmazások fejlesztése. Natív, vagy PWA alkalmazásokat készítünk, fejlesztünk illetve publikálunk.

Web Fejlesztés

Szimpla bemutatkozó weboldal, E-kereskedelmi weboldal, avagy bármilyen funkcionalitással rendelkező web applikációk fejlesztése, karbantartása és futtatása.

Amihez A Legjobban Értünk

Tapasztalt programozók állnak készen, hogy akár már ma nekifoghassanak a munkának!

Arculat Tervezés

Logó, email dizájn, arculat tervezés. Bízza ránk üzlete megjelenését. Tapasztalt grafikai szakemberek nem fognak csalódást okozni.

Web És Mobil App Fejlesztés

Weboldal készítés, mobil alkalmazás fejlesztés olyan a legmegbízhatóbb technológiák használatával.

Karbantartás És Futtatás

Az elkészült munkákat futtatjuk szervereinken, és karban tartjuk igény szerint. Minden munkára garanciát vállalunk.

h
Tartalom Készítés

Tartalom marketing, vagy SEO szöveg írásra van szüksége? Kreatív szövegíróink, SEO szakembereink a legjobb tartalmat fogják összetenni Önnek.

Tárhely És Domain

Domain név bérlés és tráhely szolgáltatás lehetővé teszi, hogy minden munkát teljes mértékig a kezünkben tartsunk. 

Erőforrás Kiszervezés

Szakemberekre van szüksége? Programozó, software fejlesztő és grafikus szakemberek állnak rendelkezésére technológiától és a munka jellegétől függő bérezéssel.

Web Fejlesztés

Manapság elengedhetetlenek a weboldalak vagy a webalkalmazások. A weboldalak évek óta szolgáltatnak számunkra információkat, például híreket, segítenek az oktatásban, könnyebbé teszik a mindennapokat azáltal, hogy mindent elrendeznek az interneten.

Statikus webalkalmazások

Ha statikus webalkalmazás létrehozása mellett dönt, akkor először azt kell tudni, hogy az ilyen típusú webalkalmazások nagyon kevés tartalmat jelenítenek meg, és nem különösebben rugalmasak.

Dinamikus webalkalmazások

A dinamikus webalkalmazások technikai szinten sokkal összetettebbek. Adatbázisokat használnak az adatok betöltéséhez, és azok tartalmát minden alkalommal frissítik, amikor a felhasználó hozzájuk fér. Rendszerint rendelkeznek adminisztrációs panellel (CMS néven), ahol az adminisztrátorok javíthatják vagy módosíthatják az alkalmazás tartalmát, legyen szó szövegről vagy képről.

Web Lab Studio Weboldal Készítés

Webáruház vagy e-kereskedelem

Ha a webalkalmazás online áruház, akkor a fejlesztése valószínűleg hasonlít egy m-kereskedelmi vagy e-kereskedelmi webhely fejlesztésére. Ez a fajta alkalmazásfejlesztési folyamat bonyolultabb, mert lehetővé kell tennie a hitelkártyákon, PayPal-on vagy más fizetési módokon történő elektronikus fizetést. A fejlesztőnek létre kell hoznia egy kezelőpanelt is az adminisztrátor számára; amelyek felhasználásra kerülnek az új termékek felsorolásához, frissítéséhez, a bejegyzések törléséhez, valamint az alkalmazások és a fizetések kezeléséhez.

Animált webalkalmazások

Az animáció elkerülhetetlenül a Flash technológiához kapcsolódik. Ez a programozási megközelítés lehetővé teszi animált effektusokkal rendelkező tartalmak megjelenítését. Ez a fajta alkalmazás kreatívabb és modernebb kialakítást tesz lehetővé, és az egyik legfontosabb technológia, amelyet a tervezők és a kreatív rendezők használnak. Az animált webalkalmazások fejlesztésének velejárója az a hátrány, hogy ez a fajta technológia nem alkalmas webpozicionálási célokra és a SEO optimalizálására, mert a keresőmotorok nem tudják megfelelően elolvasni a bennük található információkat.

Webalkalmazások tartalomkezelő rendszerrel

A tartalmat folyamatosan frissíteni kell a webalkalmazások fejlesztéséről, hogy a tartalomkezelő rendszer (CMS) telepítése komoly szempont legyen. Az adminisztrátor ezt a CMS-t egyedül a változtatások és frissítések végrehajtására használhatja.

Web applikáció készítése során több irányba el lehet indulni. Egyedi kóddal készült weboldal idő igényesebb, szóval drágább, mint egy CMS-re ( Tartalom Kezelő Rendszer) épült applikáció. Az elvárásoktól függően, amennyiben az applikáció összetetségében nem haladja meg a CMS rendszerek kínált funkciókat költség kímélőbb megoldás lehet legfőképpen kezdő vállalkozások számára.   

Tárhely És Domain Szolgáltatás

Domain és tárhelyszolgáltatóként az alkalmazások fejlesztését teljes mértékben a kezünkben tartjuk. Amennyiben csak tárhelyre van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot, mi segítünk az Ön igényeinek megfelelő tárhely szolgáltatásában. 

Mobil Alkalmazás Fejlesztése

 

Ha mobil alkalmazást szeretne készítetteni, több lehetőség és technológia is s rendelkezésére áll. Az úgynevezezz Native applikációk az adott operációsrendszerhez (pl.: iOS, ANDORID) íródtak kifejezetten. A Hybrid appok, amit egy nyelven írunk de mind a két rendszeren fut, valamint a PWA appok amik web alkalmazások valójában. 

Natív alkalmazások

Lehet, hogy nem elbűvölőek, de a natív alkalmazások kiváló teljesítményt, alkalmazásstabilitást és egyszerűséget kínálnak, más típusú mobilalkalmazásokhoz képest. Ezért a legalkalmasabbak olyan bonyolult grafikát igénylő alkalmazásokhoz, mint például játék- vagy videó streaming alkalmazások, amelyek folyamatos felhasználói élményt igényelnek. A natív alkalmazásokat azonban nem könnyű felépíteni, és sok pénzbe és időbe kerülnek az elkészítése.

Hybrid Alkalmazások

Gondoljon a hibrid alkalmazásokra, mint a natív és az internetes mobil technológia keverékére. Mindkét világ legjobbjait kínálják: az eszköz alkalmazásboltján keresztül a megszokott telepítési folyamatot, és a kompatibilitást több mobilplatformmal. Az ilyen típusú mobilalkalmazások több platformmal kompatibilisek, és könnyen telepíthetők bármelyik nagyobb mobilalkalmazás-üzletben. A legtöbb hibrid alkalmazás integrálva van a platformspecifikus beépülő modulokkal, és így natív jellegű élményeket kínálhat, amelyek áthidalják a natív technológia és az internet közötti szakadékot.

Progresszív webalkalmazások


A progresszív webalkalmazások vagy PWA-k a böngészőkön futó mobilalkalmazások típusai. A PWA-k utánozzák a natív alkalmazások funkcióit és jellemzőit, amelyek natív jellegű élményt nyújtanak a felhasználó számára. De az ilyen típusú mobilalkalmazásokat az interneten tervezték és építették fel, és népszerűek az egyszerű telepítésük és az internet-hozzáférésre való kevés támaszkodás miatt. A PWA-k egyetlen kattintással telepíthetők, és ugyanazt a kódot használhatják a mobil asztalon. A PWA-k webes technológiákon alapulnak, amelyek lehetővé teszik azok terjesztését csomagolás és aláírás nélkül.

Web Lab Studio Weboldal Készítés

Eredményeink

Minden elégedett ügyfélre, és elkészült munkára büszkék vagyunk. Csapatunk keményen dolgozik, hogy minden megrendelést az igényeknek megfelelően teljesítsen.

Happy Clients

Completed Projects

Office Locations

Team Members

Legújabb Munkáink

Nézze meg a legújabb projekteinket, lehet, hogy a következő az Öné lesz!

Minden Teknológiában Otthon Vagyunk

Meglévő weboldalát szeretné ránk bízni, vagy egy új ötletet megvalósítani? Minden eszköz a rendelkezésünkre áll, hogy akár még ma elkezdjük a munkát.

Web vagy mobil alkalmazás fejlesztésében tapasztalt fejlesztők fogják megvalósítani az elképzeléseit. A fejlesztéstől az alkalmazás futtatásáig bízzon ránk mindent nyugodtan.

Hogyan Működünk?

Egy professzionális weboldal elengedhetetlen kelléke a digitális jelenlétnek. Vállalkozásunk segít régi vállalkozások digitalizálásában, ami magába foglalja a weboldal készítést és karbantartását. Weboldal készítése többféleképpen is kivitelezhető, Választható előre elkészített vázlat, de akár az Ön egyedi ötleteit is el tudom készíteni.

Egy modern vállalkozásnak nélkülözhetetlen a online jelenlét. A technológia gyors fejlődésével fel kell venni a tempót. Potenciális ügyfelek ezrei böngészik nap-mint nap az internetet termékek és szolgáltatások utánn kutatva.

Projekt Kutatása

Konzultáció során átbeszéljük az ötleteit / elképzeléseit, kiválasszuk a megfelelő technológiát. Ezek alapján teszünk Önnek egy árajánlatot, vagy az Ön költségvetéséhez igazodva tervezzük meg az alkalmazást

Tervezés

Megtervezzük az alkalmazást, készítünk egy MVP-t ( egy kezdetleges verziót ) amit a továbbiakban az Ön igényei szerint alakítunk.

Dizájnolás

Az Ön visszajelzései alapján elészítjük a végleges alkalmazást,  UI / UX felületet, és bevezetjünk minden szükséges funkciót az alkalmazás zavartalan üzemeltetéséhez 

Fejlesztés

Teszteljük az elkészült alkalmazást, kiküszöbölünk minden hibát, és futtatjuk az alkalmazást.

Dolgozzunk Együtt

Lépjen velünk kapcsolatba, vagy kérjen árajánlatot. Ha kérdése van nézze meg az Áraink menüpontot és Szolgáltatásainkat. Vagy hívjon minket Telefonon, örömmel állunk rendelkezésére!