+36704765009 [email protected]

Weboldal Készítés Kis- És Középvállalkozásoknak

Új ügyfeleket szeretne elérni? Mi készítünk weboldalt és reklám kampányt a vállalkozásának, hogy növelhesse a bevételét! Legyen új vagy már meglévő vállalkozás weboldalra mindenkinek szüksége van. A digitális jelenlét nélkülözhetetlen egy vállalkozás számára. Weblap, honlap készítés, garanciával, határidőre. Állandó felügyelettel, karbantartással a hét minden napján. 

Hívjon Telefonon +36704765009Kérjen Árajánlatot

Mit kap a weboldallal?

Webdizájn

Mobilbarát, modern, gyors és könnyen használható weboldal. Egyedi fejlesztésű, vagy keretrendszerben épült weboldalak készítése, karbantartása és futtatása.

Google Szolgáltatások

Google szolgáltatások beállítása és integrálása pl.: Google Analytics, Google Search Console

Arculat És Logó

Amennyiben nem rendelkezik logóval vagy arculat tervel, de márkát szeretne építeni, mi megtervezzük az Ön vállalkozásához illő megjelenést.

Tartalom

Szüksége van tartalomra, amivel feltölti a weboldalt? Több féle szempontot is figyelembe kell venni, amikor a weboldalra készít szöveget. releváns és SEO szempontból optimális tartalomra van szükség. 

Webodal Fejleszés

Email kapcsolati lap, online árajánlat kérés, ár kalkulátor, időpont foglalás vagy bármilyen egyedi funkció kivitelezését vállaljuk.

Egyedi funkciók

Bármilyen vállalkozást is üzemeltet, ha egyedi funkcióra van szüksége a weboldalhoz, mi segíthetünk. Időpont foglalás, ár kalkulátor, kapcsolati ív. 

Megbízhatóság és stabilitás

Egy nem működő vagy nem jól működő weboldal nem bet jó fényt a vállalkozásra. Profi, jó minőségű munkát adunk csak ki a kezünkből, 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk mindenre amit csinálunk.

Futtatás És Karbantartás

Szervereinken futtatjuk az elkészült weboldalakat és igény szerint rendszeres karbantartást vállalunk. 

Hogyan működik?

Ötlet, elképzelés

Megbeszéljük a weboldallal kapcsolatos elvárásokat, szükséges funkciókat, látványtervet. Ezek alapján adunk egy árajánlatot, és egy határidőt a munkáról.

Tervezés, Kivitzelezés

Az első fázisban megbeszéltek alapján megtervezzük, és megvalósítjuk ötletét, elképzelését. Az Ön által rendelt weboldalt futtatjuk szervereinken és amenyiben szükséges rendszeresen karban tartjuk.

Finomítás

Az elkészült weboldalt átadjuk Önnek, a visszajelzései alapján a további szükséges változtatásokat elvégezzük, hogy minden olyan legyen ahogyan a megrendelő, vagyis Ön elképzeli.

Futtatás

Az elkészült weboldalt futtatjuk a szervereinken, vagy ha Önnek már van tárhelye akkor az Ön által választott szereven. Igény esetén folyamatosan karvbantartjuk.

Néhány munkánk

Bemutatkozó Üzleti Weboldal

Tető készítés és ácsmunkák

Ügyfelünk már meglévő weboldalával nem volt megelégedve. Az új oldalnak könnyen használhatónak, mobilbarátnak kellett lennie, áttekinthetőnek, és letisztultnak. Az oldal elkészülte után reklámkampányokkal segítettünk új ügyfeleket elérni, és növelni a cég bevételét.

Új Céges weboldal készítése

Weboldal készítése egy, már régóta üzemelő vállalkozásnak

Ügyfelünk már több mint 6 éve üzemeltet egy autómosót, de weboldallal, és közösségi médiával még nem próbálkozott. 2020 közepén elkészült weboldal és közösségi média valamint az ezeket szolgáló reklámkampányok hatására a vállalkozás folyamatosan fejlődik.

Weblap készítése / újratervezése

Régóta üzemelő weboldal újratervezése és reklámkampányok futtatása

Garázskapuk építésével foglalkozó vállalkozás már évek óta rendelkezett weboldalalal, de nagyobb sikereket még nem értek el vele. Mi az alapoktól építettük újtra mind a weboldalat mind a reklám kampányokat az ügyfélnek.

Felkeltettük az érdeklődését?

Elérhetőek vagyunk, hogy megvalósítsuk az Ön ötleteit is!
Hívjon telefononKérjen Árajánlatot